Articles sobre: Signatura de correu electrònic

Integra la teva signatura de correu electrònic amb Apple Mail

Apple va prohibir recentment la visualització d'imatges carregades des d'un servidor extern al seu programari de correu. El nostre equip està treballant dur per crear una solució dedicada.

Us convidem a donar una ullada al programari lliure Spark, que es fa càrrec del programari de Apple, ofereix una solució més recent i ofereix una sincronització total entre els vostres dispositius (la configureu al vostre Mac i es sincronitza automàticament al vostre iPhone i iPad).

Recupereu el codi HTML de la vostra signatura de correu electrònic al vostre compte d'usuari de CARD.PM fent una "còpia" (seleccioneu el text en blau i feu clic amb el botó dret > copiar).

Un cop copiat el teu arxiu HTML, des del teu ordinador has d'anar a l'aplicació CORREU > PREFERÈNCIES > SIGNATURES i clicar a la icona "+" del compte de correu que escolliu (si en teniu diversos).

En aquest moment, o bé s'insereix un text "automàtic" a la signatura per si sol, o bé escriviu un text petit com ara "assaig", per exemple.

A continuació, sortiu de les preferències i tanqueu l'aplicació Apple Mail.

editeu el fitxer .mailsignature

A títol informatiu, aquest fitxer es crea automàticament quan afegiu una signatura a les preferències de Correu (pas 2 d'aquest tutorial) i aquest és el que haureu de modificar per personalitzar la vostra signatura de correu electrònic amb la signatura CARD.P.

Per fer-ho, has d'anar a l'escriptori del teu Mac:

Mantingueu la capçalera en verd i modifiqueu el codi en vermell amb el vostre propi HTML

3.1. aneu a FINDER

3.2. feu clic a la pestanya GO i simultàniament a la tecla ALT / OPCIÓ

3.3. això us permetrà obrir la pestanya oculta anomenada BIBLIOTECA manteniu premuda la tecla d'opció per obrir aquest menú.

O 2n mètode:

Al Finder, seleccioneu Vés > Vés a la carpeta.

- Al diàleg Anar a la carpeta, escriviu: ~/Library

Feu clic a Accés.

3.4. feu clic a CORREU > V8 (o un altre número) > DADES DE CORREU > SIGNATURA

3.5. aleshores, caldrà trobar l'últim fitxer creat que tindrà la forma 1XC1D786-D938-3GZ9-FO29-2F02T7J8SL14.**mailsignature** (comprova amb la data i l'hora de creació)

3.6. obriu el fitxer .mailsignature amb el vostre editor de text: aquí heu de mantenir la capçalera (marc verd) i substituir el cos (en vermell) pel codi HTML generat al pas 1 (marc vermell a la captura de pantalla a continuació)

Àrea per mantenir en verd i en vermell per ser substituïda pel codi HTML de la vostra signatura (copiada al pas 1)

3.7. No oblideu desar els canvis!

Abans d'obrir de nou l'aplicació Mail, heu de bloquejar el fitxer .mailsignature fent-hi clic amb el botó dret del ratolí > després feu clic a "llegir informació" i marqueu la casella "Bloquejat".

Comproveu el resultat de la vostra signatura de correu electrònic professional

Ara obriu l'aplicació Apple Mail, prepareu un correu de prova seleccionant la vostra signatura.