Configureu les vostres bústies de correu mitjançant el tutorial de Spark:

Un cop instal·lada i configurada l'aplicació, per configurar la teva signatura, només has d'anar al menú "Configuració":

Seleccioneu la pestanya "Signes":

A la vostra interfície d'usuari, secció "Signatura de correu electrònic", seleccioneu i copieu el "codi HTML" que es mostra a sota de la signatura:

A Spark, feu clic al botó "Afegeix una signatura" i després al botó "HTML" i enganxeu el vostre codi:

![](https://datamix.media/about/faq/OLBc.png)

Quan sortiu del mode "HTML" també podeu afegir text a la vostra signatura.

Aquí està, la teva signatura està configurada i s'actualitzarà automàticament amb els teus canvis futurs.

Encara haureu de provar la vostra signatura enviant-vos un correu electrònic PERÒ TENIU COMPTE que l'enllaç de la vostra signatura MAI està actiu quan editeu el correu electrònic, sinó només quan el rebeu.