Articles sobre: Signatura de correu electrònic

La imatge de la meva signatura de correu electrònic no apareix a la meva aplicació de correu electrònic

Heu de comprovar a la configuració de la vostra utilitat de correu que no prohibeix la visualització d'imatges a la recepció.

Si és així, heu de canviar la configuració per acceptar imatges.

Aneu amb compte a l'hora d'editar un correu electrònic és molt comú que no es mostri la signatura, apareixerà bé en la recepció.