Podeu descarregar l'aplicació SPARK aquí:
https://sparkmailapp.com/download

Configureu les vostres bústies de correu

Per configurar la vostra signatura, només cal que aneu al menú Configuració:

Seleccioneu la pestanya "Signes":

Feu clic a: * AFEGEIX UNA SIGNATURA

Aneu a la secció HTML

A la vostra interfície d'usuari, secció "Firma de correu", seleccioneu i copieu el "codi HTML" que es mostra a sota de la signatura:

![](https://datamix.media/about/faq/dGft.jpg)

A Spark, feu clic al botó "HTML" i enganxeu el vostre codi:

Aquí està, la teva signatura està configurada i s'actualitzarà automàticament amb els teus canvis futurs.

Quan sortiu del mode "HTML" també podeu afegir text a la vostra signatura.

Encara haureu de provar la vostra signatura enviant-vos un correu electrònic PERÒ TENIU COMPTE que l'enllaç de la vostra signatura MAI està actiu quan editeu el correu electrònic, sinó només quan el rebeu.