Articles sobre: Serveis externs / API

Ús d'ACCEO per a persones sordes o amb problemes d'audició

Ets sord o tens problemes d'audició i vols contactar amb nosaltres i després seguiu aquest enllaç des de Windows, Mac, Android o iPhone/iPad:

https://www.acce-o.fr/client/card_pm

Feu clic al botó "Recepció telefònica" al centre

A continuació, s'obre la pàgina de descàrrega de l'aplicació ACCEO adaptada al vostre entorn (Windows, Mac, Android o iPhone/iPad) feu clic a "Aplicació ACCEO"

Un cop l'aplicació s'ha descarregat i instal·lat, només has d'iniciar-la i triar un dels serveis disponibles:

També ens pots trobar directament al cercador del web d'ACCEO:

Un cop instal·lada, aquesta aplicació us permetrà contactar amb molts serveis públics o empreses:

Per saber més sobre el servei ACCEO:
https://www.acce-o.fr/