Articles sobre: Sobre el servei

Per saber-ne més

Per saber-ne més, aquí teniu un breu vídeo de presentació: https://vimeo.com/559042925

A més d'una targeta de demostració: https://card.pm/demo (També proveu al vostre telèfon intel·ligent copiant l'url al vostre navegador Safari o Chrome, idealment o mostrant el codi QR a continuació)

Tenir
El nostre preu unitari públic és de 30 € sense IVA (sense incloure els preus dels socis) anuals amb reducció de volum a partir de 10 targetes.
Per aquest preu disposes d'una llicència per a una targeta de visita digital, una signatura de correu electrònic i un compte d'usuari/gestor per modificar els elements de la teva targeta.

Per demanar les vostres targetes o fer un pressupost en línia, podeu fer-ho directament des del nostre lloc web https://app.card.pm/ a la secció “comandes” o fent clic directament en aquest enllaç https: //app. targeta.pm/registre

Encara més ? :

CARD.PM ofereix als professionals un servei de targetes de visita desmaterialitzats en forma d'aplicació web. No requereix la instal·lació d'una aplicació al vostre telèfon intel·ligent, sinó simplement la creació d'una drecera web.

Trobareu en aquesta targeta els elements estàndard d'una targeta de visita de paper:
Logotip - Foto - Dades de contacte però molt més!

Podràs integrar vídeos, bàners, fitxers pdf, enllaços a llocs, però també la geolocalització de la teva empresa, les teves xarxes socials, opinions de clients, avisos legals, missatgeria instantània i camps de text personalitzables.
Tots els elements del mapa són interactius amb preentrada automàtica de números de telèfon i adreces de correu electrònic per als teus contactes!

Un cop creada la drecera per a la vostra targeta de visita digital al vostre telèfon intel·ligent, podreu compartir-la mitjançant Qrcode, sms, correu electrònic, whatsapp, signal, facebook messenger, air drop a l'iphone però també a facebook, linkedin i altres aplicacions! Aquesta targeta també formarà part integral de la vostra signatura de correu electrònic.

Quan s'obri la targeta al telèfon intel·ligent del seu interlocutor, aquest podrà interactuar directament amb tu, consultar tota la informació posada a la seva disposició i guardar les teves dades de contacte al directori del seu telèfon intel·ligent per a tu. trobar-lo més fàcilment. .

Des de la interfície web del vostre compte de gestor segur, tindreu un control total sobre les vostres cartes gràfiques i tots els elements de les vostres targetes
Totes les modificacions són il·limitades i incloses en el preu de la teva subscripció, inclòs en cas de canvi de propietari!