Per què apareixen a l'url (enllaç) dels vostres mapes i a la miniatura Open Graph del vostre telèfon quan envieu un sms?

Tot i que ens esforcem per no aparèixer a les targetes dels nostres clients (que ja és el cas) i per oferir un servei de marca blanca, hi ha rastres del nom del nostre servei perquè allotgem totes les targetes dels nostres clients.

Efectivament apareixem a l'url (l'enllaç) del mapa que és ni més ni menys que una pàgina web (WebApp) així com a la miniatura que generen determinats telèfons compatibles amb el protocol Open Graph.

Definició del protocol Open Graph:

El protocol Open Graph és un conjunt d'etiquetes que permet a un administrador web donar a les principals xarxes socials (Facebook, Google +, Twitter, Linked in...) informació precisa a les seves pàgines. Aquesta informació permetrà que les xarxes socials mostrin millor un enllaç en una d'aquestes pàgines que hagi col·locat els seus usuaris.

El protocol Open Graph va ser creat originalment per Facebook i ara està gestionat per Open Web Foundation.

obrir etiquetes de gràfics