No es pot crear una drecera de mapa des de l'enllaç rebut mitjançant l'aplicació Gmail a l'iPhone

Si rebeu l'enllaç al vostre mapa des de l'aplicació de Gmail en un iPhone, fent clic a l'enllaç per obrir el mapa, l'iPhone obre un Safari lleuger que no us oferirà l'opció de crear una drecera al vostre escriptori.

Aleshores, heu de "copiar" l'enllaç rebut a la vostra aplicació de Gmail mantenint l'enllaç premut, després obrir l'aplicació Safari i "enganxar" l'enllaç de la vostra targeta a la barra d'adreces de Safari.

Finalment, heu de seguir el procediment estàndard per crear la drecera des d'un iPhone, que trobareu al nostre servei d'assistència.