L'enllaç de la meva targeta de visita no està actiu a l'iPhone impossible de fer-hi clic

Aquesta és la seguretat d'Apple que està fora del nostre control, ni és un error del nostre servei i trenca l'enllaç (url) del mapa per motius de seguretat des del moment que mai no has enviat missatges de text amb algú.
Aquesta protecció es fa per evitar URL fraudulentes.

L'única solució coneguda fins ara és enviar un missatge de nou al remitent de l'sms.

És per això que hem configurat al missatge sms predeterminat això:

Hola, aquí teniu la targeta de presentació interactiva de xxxxxxxx - SOCIETE (si l'enllaç no s'obre, responeu aquest SMS) https://card.pm/xxxxxxx

De fet, si el vostre contacte us envia un missatge de text (per exemple: "gràcies"), això activarà l'enllaç del mapa.