Un cop al vostre compte d'usuari, aneu a la secció "RESSENYS DEL CLIENT".

A continuació, introduïu l'URL (enllaç) de les ressenyes dels vostres clients al camp "adreça URL".

De manera predeterminada, el text de l'enllaç serà "RESsenyes dels clients", però podeu personalitzar-lo al camp "títol de l'enllaç".

Recordeu desar els vostres canvis amb el botó "DESA".

Ara hauríeu de trobar l'enllaç a les RESPONSADES DELS CLIENTS a la vostra targeta de visita digital.

IMPORTANT: en funció del servei de revisió de clients que utilitzeu, és possible que aparegui un logotip a la vostra targeta.