Podeu afegir el vostre Facebook Messenger a la vostra targeta omplint el camp Messenger de la vostra interfície d'usuari al final de l'URL del vostre enllaç de missatgeria.

Per exemple :

En el cas del nostre enllaç complet de Messenger: https://www.messenger.com/t/card.pm

Manteniu només el final de l'enllaç és "card.pm" al camp Messenger i després deseu

Com trobo el meu URL de Messenger? Feu clic al botó Contacte a la vostra pàgina de FB > S'obre una petita finestra > Vés a la configuració de la finestra i després fes clic a obrir a Messenger > Tindreu al camp d'adreça del vostre navegador l'URL del vostre Facebook Messenger