He perdut la contrasenya o el nom d'usuari No puc iniciar sessió al meu compte

Si no podeu iniciar sessió al vostre compte:

Inicieu el procediment d'enviament per correu electrònic del vostre nom d'usuari i contrasenya seguint aquest enllaç: https://app.card.pm/forgot-password
IMPORTANT: heu d'utilitzar el correu electrònic utilitzat al vostre compte.

Ja no teniu accés a la vostra adreça de correu electrònic?
Inicieu un tràmit amb el nostre equip d'assistència enviant-nos un correu electrònic a support@card.pm especificant la vostra sol·licitud.