Els accents no apareixen a la targeta de contacte (vCard)

Aquest és un dels molts compromisos que permeten http://card.pm/"" target="_blank" rel="noopener noreferrer" role="link" class="csh-markdown csh-markdown-link csh-markdown-link-text">CARD.PM per reivindicar la universalitat.

Hi ha una diferència d'apreciació entre els mons d'Unix (Android, iOS, OSX) i Microsoft, la qual cosa significa que encara avui, les vCards generades des dels vostres mòbils donaran "à£" antiestètics quan s'obren al PC si hi ha accents.

Hem optat per eliminar els accents de totes les targetes fins que aquesta situació es resolgui, per tal de garantir una llegibilitat sense problemes; i defensem activament -entre moltes empreses- per un estàndard clar al respecte.

Per descomptat, emmagatzemem les vostres dades en el format correcte i convertirem totes les vCards tan bon punt s'hagi implementat completament el canvi estàndard esperat.