El vostre contacte no pot obrir la vostra Vcard (.vcf) a "Contactes" ni desar les vostres dades de contacte al seu iPhone

Pot passar que un contacte amb un iPhone antic no pugui desar la vostra vcard (.vcf) al seu iPhone abans de iOS 13.

Això es materialitza pel fet que quan comenci a descarregar la teva targeta el seu iPhone no li oferirà obrir la targeta als seus contactes després de fer clic a "Desa", sinó per exemple a "Fitxers".

Mentre que l'iPhone hauria d'oferir obrir la Vcard a "Contactes".

Si el vostre contacte troba aquest problema és senzillament que va eliminar l'aplicació "Contactes" del seu iPhone i l'haurà de descarregar de nou.

Per fer-ho, ha d'anar a la seva App Store i buscar l'aplicació "Contactes" ([enllaç directe aquí](https://itunes.apple.com/fr/app/contacts/id1069512615?mt=8) des de l'"iPhone), inicieu la seva descàrrega i obriu-la

Queda per tornar a provar de baixar la Vcard.

Dos escenaris:

1 / Si l'iPhone encara ofereix Obrir a "Fitxers", aneu a "Opcions" i després cerqueu "Copia als contactes" s'obre la Vcard i només heu de fer clic a "Desa".

2 / Si l'iPhone ofereix directament Obrir a "Contactes", feu-hi clic i, un cop oberta la Vcard, feu clic a "Desa".

Podeu consultar a la guia telefònica si trobeu la Vcard del contacte cercant-la pel seu nom o pel nom de la seva empresa.``````