Articles sobre: Android

Creeu el botó de drecera de la meva targeta de visita en un telèfon intel·ligent Android amb el navegador Google Chrome i Samsung

Feu clic a l'enllaç rebut per MAIL o SMS O introduïu l'enllaç (url) de la vostra targeta al camp d'adreça del vostre navegador web al mòbil (per defecte Chrome).

ADVERTÈNCIA: els mètodes per crear la drecera poden variar significativament segons el navegador que utilitzeu i la marca del vostre telèfon intel·ligent.

Un cop oberta la vostra targeta de visita interactiva al navegador del vostre telèfon intel·ligent (idealment Google Chrome), aquí teniu el procediment a seguir:

1 - Feu clic a la funció que us permet ampliar les opcions del navegador

2 - Feu clic a "Afegeix a la pantalla d'inici".

3 - Feu clic a AFEGIR.

Podeu canviar el nom de la drecera aquí si ho voleu (per defecte el vostre nom i cognom).

S'ha acabat!

S'ha creat la drecera :)

La vostra targeta de visita interactiva ja està a l'escriptori de casa i llesta per utilitzar-la.

Feu clic al botó de drecera quan vulgueu obrir o enviar la vostra targeta.

Creeu la drecera amb el navegador SAMSUNG:

Feu clic a la icona dreta a la part inferior de la pantalla (les 3 barres de menú)

Feu clic al botó "+ Afegeix la pàgina a".

Feu clic a "Pantalla d'inici"

S'ha acabat!

S'ha creat la drecera :)

La vostra targeta de visita interactiva ja està a l'escriptori de casa i llesta per utilitzar-la.

Fes clic al botó de drecera quan vulguis compartir el teu mapa.