Articles sobre: iOS

Crea el botó de drecera de la meva targeta de visita a l'iPhone

Feu clic a l'enllaç rebut per CORREU / SMS O introduïu l'enllaç de la vostra targeta (ex: https://card.pm/nomdevotresociete/firstname.lastname) al camp d'adreça de Safari al vostre iPhone.

ADVERTIMENT: has d'utilitzar Safari per crear la drecera a l'iPhone

També podeu reenviar el correu electrònic rebut al vostre ordinador a una bústia del vostre iPhone.

Un cop oberta la vostra targeta de visita interactiva a Safari davant vostre, aquí teniu el que heu de fer:

1 - Feu clic a la icona de menú/compartir de Safari o bé un quadre amb una fletxa amunt

2 - Feu clic a "A la pantalla d'inici"

Per a iOS 13 i posterior:

Feu lliscar el menú cap amunt per mostrar el botó "A la pantalla d'inici".

Si no teniu l'opció "A la pantalla d'inici", només cal que l'activeu de la següent manera:

1/ Feu clic a "Edita accions":

2/ Feu clic a "+ A la pantalla d'inici" per afegir aquesta acció:

Per a iOS 12 i versions anteriors:

ATENCIÓ: depenent de la mida de la pantalla, és possible que hàgiu d'arrossegar la barra de menú cap a l'esquerra per mostrar aquesta icona.

3 - Només has de fer clic a "Afegeix".

S'ha acabat!
=========

S'ha creat la drecera

La vostra targeta de visita interactiva ja està a l'escriptori de casa i llesta per utilitzar-la.

Feu clic a l'enllaç quan vulgueu obrir o enviar compartiu el vostre mapa.