Per compartir el teu mapa a les xarxes socials (Facebook, Linkedin), només has de fer:

1/ En un ordinador, escriviu l'URL de la vostra targeta de visita i després premeu la tecla [ENTER] del vostre teclat: això mostrarà la miniatura de la vostra targeta de visita.

Per exemple amb la publicació:

Contacta amb mi per als teus projectes immobiliaris a París: https://www.card.pm/demo [ENTREE]

2/ També podeu utilitzar les funcions de compartició natives del vostre telèfon després de fer clic al botó de compartir al mapa a la part inferior dreta

amb el botó "Comparteix aquest mapa" o el botó "Copia l'enllaç del mapa".

Exemple de pantalla compartida a Iphone:

Un cop a l'eina per compartir, només cal que escolliu la xarxa social en què voleu compartir la vostra targeta, per exemple aquí a Facebook i després Linkedin amb un text personalitzat com s'ha vist més amunt.