Com tradueixo la meva targeta a un altre idioma?

CARD.PM no tradueix automàticament la teva targeta.

Avís: no n'hi ha prou amb afegir un idioma nou simplement comprovant un idioma a la vostra interfície.

També heu de traduir els elements de text a l'idioma desitjat (per exemple, el títol del vostre lloc de treball: FR > Director de vendes; Regne Unit > Director de vendes; ES > Director comercial, etc.

En fer clic a "afegir un idioma nou" només fem una còpia de la vostra targeta principal que heu d'emplenar en l'idioma desitjat.

Si no completeu els elements en l'idioma desitjat, la vostra targeta estarà incompleta.

Simplement tindreu l'sms per compartir en l'idioma seleccionat un cop hàgiu fet clic a la bandera d'idioma i hàgiu començat a compartir-lo per sms, per exemple.