Una WebApp és una aplicació que podeu executar des d'un navegador d'Internet, sense instal·lació.

L'avantatge és que no cal descarregar res al telèfon, a diferència de les aplicacions mòbils: CARD.PM no utilitzarà la memòria del dispositiu. A més, els canvis al teu mapa es tindran en compte de manera instantània i el teu mapa estarà sempre actualitzat.

El servei és responsive i s'adapta a diferents SO, pantalles, navegadors d'Internet ja sigui en PC/Mac, tauletes o mòbils.