Articles sobre: Sobre el servei

CARD.PM és una WepApp, però què és una WebApp?

Una WebApp és una aplicació que podeu executar des d'un navegador d'Internet, sense instal·lació.

L'avantatge és que no cal descarregar res al telèfon, a diferència de les aplicacions mòbils: CARD.PM no utilitzarà la memòria del dispositiu. A més, els canvis al teu mapa es tindran en compte de manera instantània i el teu mapa estarà sempre actualitzat.

El servei és responsive i s'adapta a diferents SO, pantalles, navegadors d'Internet ja sigui en PC/Mac, tauletes o mòbils.