Característiques dels elements gràfics/imatges/vídeos que s'han d'integrar al mapa

Fons de pantalla: 2560 x 2560 HD i 1920 x 1200 com a mínim (cal format JPEG)

Fons de la targeta: 2560 x 2560 HD i 1920 x 1200 mínim (cal format JPEG)

Bàners superior i inferior: amplada mínima 720 píxels / amplada màxima 2560 píxels i alçada lliure

Vídeos superior i inferior: URL link YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook... ADVERTIMENT: No allotgem els teus vídeos, has de posar el teu vídeo en una de les aplicacions esmentades.

Logotip: amplada mínima 720 píxels / amplada màxima 2560 píxels i alçada lliure (format JPEG o PNG retallat idealment)

Foto retrat a la targeta: 720 x 720 quadrats com a mínim per a una millor integració a la Vcard

Foto per a Vcard: 400 x 400 mínim (proporció 1 x 1 imposada)

Icona per a telèfon intel·ligent o Favicon: 512 x 512 idealment i 144 x 144 com a mínim

Un favicon és una icona d'ordinador que simbolitza un lloc web o el logotip d'una empresa. Els navegadors web poden utilitzar el favicon de la barra d'adreces, els marcadors, les pestanyes o altres dreceres. S'utilitza normalment per a la pàgina de Facebook de la vostra empresa.

ATENCIÓ: El nostre servei no inclou cap servei gràfic o modificació de les seves eines de comunicació. Ens heu de facilitar elements que puguin ser utilitzats directament pels nostres serveis (imatges o logotips en format .PNG o .JPG, sense format .PDF o .AI...)