Articles sobre: Android

No puc crear la meva drecera de mapa al meu telèfon intel·ligent Android

És important que la pantalla del vostre telèfon intel·ligent Android estigui en mode estàndard i no en mode simplificat.

Per tant, heu de desactivar el mode simplificat:

- Aneu a la configuració de visualització del vostre telèfon intel·ligent
- Cerqueu i feu clic a "Mode simplificat" a la llista de configuració
- A continuació, feu clic a "Mode estàndard" i després a "Desa"
- Torneu a provar de desar la drecera del mapa al vostre telèfon intel·ligent