Articles sobre: Serveis externs / API

Integració optimitzada de les ressenyes del vostre sistema d'opinió als vostres mapes

1/ Connecteu-vos a la vostra àrea de membres del sistema d'opinió

2/ Feu clic a aquest enllaç per accedir directament a la vostra clau API:

3/ Copieu la sèrie de números i lletres de la vostra clau API

4/ Al teu compte de CARD.PM (mapa o plantilla) a l'apartat RESPONSABILITATS DEL CLIENT, després d'omplir el camp "ADREÇA URL" amb l'enllaç al teu certificat electrònic del Sistema d'Opinió, només has d'enganxar la teva clau API al camp proporcionada a aquest efecte.

Les ressenyes dels vostres clients ara s'integren a les vostres targetes i el logotip del sistema d'opinió s'integra automàticament amb l'enllaç: